Placeholder image

Torku çatalhöyük pilavlık bulgur

Posted in

Çatalhöyük bulguru nasıl pişirilir?

@Torku Çatalhöyük bulguru yıkayıp ekleyin. Iyice karıştırdıktan sonra kaynar et suyunu ve normal suyu ilave edin. Kapağını kapatıp altını kısın. Piştikten sonra 10 dakika dinlendirin ve servis yapın.

Torku bulgur kaç para?

Seçenekler: 1 kg12,95 TL/kg. 2.5 kg13,98 TL/kg.

Torku bulgur nerede satılıyor?

  • Getir.
  • Banabi.
  • Migros Hemen.
  • İstegelsin.
  • Getir Büyük.
  • A101 Kapıda.
  • Trendyol Hızlı Market.

5 kiloluk Duru Bulgur ne kadar?

Seçenekler: 1 kg17,95 TL/kg. 2.5 kg12,00 TL/kg. 5 kg15,98 TL/kg.

Iri pilavlık bulgur nasıl pişirilir?

Tenceremize yağı alıyoruz. Orta ateşte yağ eridikten sonra tel şehriyeyi ekliyoruz rengi kızarınca bulguru ekleyip bir tatlı kaşığı tuz ekleyip iki üç dakika kavuruyoruz. Sonra sıcak suyumuzu bulguru ölçtüğümüz kaseyi kullanarak 2, 5 kase su ekliyoruz. İsteyen et suyu tavuk suyu ile yapabilir.

Tane pilavlık bulgur nasıl yapılır?

  1. Bulgurunuz iriyse 1 su bardağı kadar fazla su ilave edebilirsiniz.
  2. Hazır et suyu yada tavuk suyu varsa, 2 su bardağı et suyu 2 su bardağı normal kaynar su kullanabilirsiniz. …
  3. Pilavın altını kapatmadan pilavımızı karıştırıp öyle kapatalım. …
  4. Tuz eklerken dikkat edin. Tavuk bulyon yada et bulyon tuzlu olabilir.

Bulgur pilavı nasıl oluyor?

Bulgur Pilavı Yapılışı:

  1. Soğanları ince olarak kıyıp yağ ile kavurmaya başlayın.
  2. Kavrulan soğanların üzerine halka şeklinde doğradığınız biberleri ekleyin. …
  3. Bulguru ekleyerek 2 dakika kadar daha kavurun. …
  4. Kısık ateşte kapağı kapalı pişirin.
  5. Ocağın altını kapatıp demlendirdikten sonra servisini yapabilirsiniz.

Apr 15, 2020

No commentsadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".
Copyright © 2024 - All rights reserved. Built on WeCodeArt Framework.